Tuesday, December 9, 2008

Φτιαξτω μονος σου

Η εποχη τωρα ειναι για τροφοδοσια με ζαχαροζυμαρο  και θα σας δειξω ενα τροπο για να το κανετε μονοι σας ,χωρις να χρειαζεστε μιξερ,ζυμωτηριο η καποιο αλλο ακριβο εργαλειο για να το ανακατεψετε.

Χρειαζετε ενα αναδευτηρα σαν και αυτον που εχουν οι μαστοροι που τοποθετουν πλακακια και ειμαστε ετοιμοι.Βρισκουμε ενα καδο και τοποθετουμε την ζαχαρη μεσα και τα μελια που θα βαλουμε και αρχιζουμε σιγα σιγα την αναδευση για να μην μας πεταχτουν εξω τα υλικα.
Μετα απο λιγη ωρα αρχιζει η ενωση των υλικων και το ζυμαρι να σχηματιζετε.
Ευκολο ειναι να το κανετε μονοι σας και να αποφυγετε τα αμφιβολης ποιοτητας  ζαχαροζυμαρα  του εμποριου.
Μετα το βαζω σε κουβαδες και μενα μιστρι το σερβιρω κατευθειαν στην κυψελη.
Ετσι δεν χρειαζετε ουτε να το συσκευασω,ουτε να το ζυγιζω, ουτε να χανω χρονο.
Αξιζει το κοπο να το δοκιμασετε και φυσικα να εχετε και καποιο κερδος στην τιμη ανα κιλο σε σχεση μαυτο που αγοραζετε,οσοι αγοραζουν φυσικα.
Τα μελισσακια πεφτουν κατευθειαν πανω στο ζυμαρι!!!!!!

Αρχισε και η ξυνιδα !!!!!! δυνατο μελισσοκομικο φυτο της περιοχης μου.

Followers

About Me

My photo
ρεθυμνο, κρητη, Greece