Monday, October 17, 2011

Μελι και ξενοδοχεια

Αυτο το προιον πουλανε στα ξενοδοχεια και μετα ψαχνομαστε .......

Tuesday, October 11, 2011

Ποτε ο μελισσοκομος θεωρειται επαγγελματιας ?

1. Eνημερωμενος.
2. Οργανωμενος μελισσοκομος.
3. Εφαρμοζει σωστους μελισσοκομικους χειρισμους στο καταληλο χρονο.
4. Γνωριζει τη μελισσοκομικη χλωριδα των περιοχων του και πως να τις εκμεταλευεται.
5. Αντιμετωπιζει εγκαιρα και σωστα ασθενειες ,εχθρους ,σμηνουργια.
6. Μεγιστοποιει τις δυνατοτητες παραγωγης προιοντων απο τα μελισσια του.
7. Σεβεται την ποιοτητα των προιοντων που παραγει η μελισσα.

Followers

About Me

My photo
ρεθυμνο, κρητη, Greece