Tuesday, May 27, 2008

Επισκεψη στα Χανια

Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Παντελη απο τα Χανια εγινε μια επισκεψη και μια καλη γνωριμια με τον Γιωργο και την συζυγο του στο μελισσοκομειο τους.
Σκοπος ηταν να δω τον τροπο και τα μικρα και σημαντικα μυστικα του εμβολιασμου με βελονακι.Η φιλοξενια ηταν αψογη και η διδασκαλια τελεια. Ξεκινησαμε με ελεγχο των κυψελων για να βρουμε γονο καταληλο γιαυτη την δουλεια
και μετα απο καμια δεκαρια ανοιγματα τους βρηκαμε.







Σημειωσε ο Γιωργος τα πλαισια για να θυματε ποια ειναι και τα ξανατοποθετησε μεσα μεχρι να ερθει η ωρα τους για την μεταφορα.


Το παρεακι ηταν χαρουμενο ο Παντελης τραβουσε βιντεο και ελεγε αστεια!!!!



















Και ηρθε η ωρα του εμβολιασμου ,μεσα στην σκηνη .





Η συζυγος του Γιωργου με επιδεξιες κινησεις βγαζει το γονο απο τα πλαισια και τον τοποθετει στα κελακια της βεργας.Σιγα σιγα γεμιζαν οι βεργες με γονο και γω με γνωσεις ,αλλα ομολογω οτι με προβληματισε το μεγεθος της προνυμφης και η προπονηση που θα χρειαστω εγω για να τα καταφερω.








Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια και σας περιμενω στο Ρεθυμνο.






4 comments:

Κώστας Ελευθεριου said...

Μπράβο ρε παιδιά , αυτό ειναι που μου αρέσει πολύ σε μας τους ερασιτέχνες , η ανταλαγγή πληροφοριών και η όμορφη συνεργασία.
Πιστεύω πως μετά την δουλειά θά χε και καμμια ρακή το πρόγραμμα.

İlhami Uyar said...

Manos all beekepeers must share knowladge in my opinion,you lokklike astrounot in tent,why do you afraid from bees?frendly greetings

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

apomel said...

Σημασία έχει το καλό παρεάκι
Μπράβο παιδία.

Followers

About Me

My photo
ρεθυμνο, κρητη, Greece